BG-OBIAVI.NET

КАТЕГОРИЯ

ВИРТУАЛЕН ОФИС- 14ЛВ. МЕСЕЧНО!

Преглед на обявите от sevar125
SEVAR ВИРТУАЛЕН ОФИС - само сега на промоционални цени - 50%


В условията на икономическа криза, целта е да намалите разходите!

Защо ви е да плащате за офис? Можете да спестите този разход, благодарение на нашите пакетни услуги „Виртуален офис”.

Днес ви предлагаме услугата Адрес за кореспонденция, на цена от 14 лева за един месец.
Редовната цена на пакета е 28 лв.

Какво представлява услугата Адрес за кореспонденция?

Вие получавате цялата си кореспонденция на адреса на виртуалния офис, а ние Ви я препращаме по куриер на определен период от време, или просто минавате да си я вземете от нашия офис. Предлагаме и своевременно препращане на писмата на предварително зададен ваш електронен адрес или факс.

В условията на настоящата икономическа криза Виртуален Офис е Вашето ефективно решение за оцеляване. Организирайте своя Виртуален Офис със SEVAR! Оптимизирайте своите офис разходи. Спестете време и енергия за да имате възможност да се концентрирате върху важните аспекти на Вашия бизнес.Доверете се на младия екип от професионалисти на Севар!

Виртуалните офиси Севар Ви предлагат престижен бизнес адрес за кореспонденция в бизнес сграда в град София, който можете да ползвате на вашите визитки, фирмени документи, брошури или уебсайт, както и услугите: Адрес за кореспонденция ; Адрес за връзка с НАП;Телефон ;Факс ;Електронна поща ;

Освен това можете да получите и пакет от услуги включващ няколко от посочените услуги. Пакетите от услуги са:Основен Пакет;Бизнес пакет ;Мини пакет; Индивидуален пакет.
14.00 лв.
За контакти:Virtual Office Sevar
0876476435

София
Изпращане на е-мейл
ВИРТУАЛЕН ОФИС- 14ЛВ. МЕСЕЧНО!ВИРТУАЛЕН ОФИС- 14ЛВ. МЕСЕЧНО!